توهم و خباثت در ماجرای قتل داریوش مهرجویی همراه با نظر مردم
رذالت سیاسی
هر جا خبر از موج سواری و بهره برداری مغرضانه از وقایع و اتفاقات در میان، باشد نام اصلاح طلبان می درخشد. جریان اصلاح طلب که همواره به دنبال ماهی گیری از هر سوژه ای است این بار برای بهره برداری سیاسی و جناحی دست روی پرونده قتل مرحوم «داریوش مهرجویی» کارگردان مطرح کشور و همسر ایشان گذاشته است.داریوش مهرجویی و همسرش شامگاه شنبه هفته جاری در ویلایشان به قتل رسیدند این حادثه ناگوار بهانه ای شد تا جریانی سابقه دار در خون سواری برای موج سواری و بهره برداری سیاسی و مغرضانه از قتل مهرجویی، از همان لحظات ابتدایی وارد عمل شود. به طور مشخص رسانه ها و چهره های وابسته به اصلاح طلبان از همان ساعات اولیه پس از انتشار خبر قتل مهرجویی و همسرش، سعی کردند اذهان را به سمت قتل های زنجیره ای ببرند و قتل کارگردان مطرح کشورمان را به نفع اهداف سیاسی خود تحلیل و تفسیر کنند.
سردبیر روزنامه هم میهن عمادالدین باقی و روزنامه اینترنتی فراز از چهره ها و شخصیت های اصلاح طلبی بودند که بهره برداری سیاسی از قتل مرحوم مهرجویی و همسرش را کلید زدند در همین راستا، مسیح مهاجری، مدیر مسؤول روزنامه جمهوری اسلامی و از چهره های شاخص اصلاح طلبان نیز قتل مرحوم مهرجویی را به قتل های زنجیره ای در دهه ۷۰ دوخت در مطلب مورد اشاره آمده است: «هرچند هنوز انگیزه عامل یا عاملان قتل داریوش مهرجویی مشخص نشده ولی آنطور که از گزارش مختصر و در عین حال روشنگر خانم وحیده محمدی فر همسر داریوش مهرجویی که قبل از حادثه داده پیداست به احتمال زیاد فرد یا افرادی از اتباع بیگانه با هدف سرقت مرتکب این جنایت شده اند.
انتشار خبر قتل داریوش مهرجویی و همسرش، ذهنها را بلافاصله متوجه ماجرای قتل های زنجیره ای در دهه ۷۰ کرد، به ویژه قتل مظلومانه داریوش فروهر و همسرش که آن مجموعه قتل ها تبعات سنگینی به بار آورد اکنون با پندآموزی از قتل های زنجیره ای و پیامدهای ناگوار آن مسؤولان باید اقدامات فوری جدی و دامنه داری برای ریشه یابی ماجرای اخیر به عمل آورند و تا سوزاندن ریشه این فساد به اقدامات خود ادامه دهند. وجود توطئه هایی برای آشفته کردن اوضاع کشورمان در شرایط ویژه کنونی که منطقه ملتهب، است بسیار محتمل به نظر میرسد. اینکه قاتل یا قاتلان یا آمران و برنامه ریزان سراغ یک چهره معروف هنری رفته و او و همسرش را به این شکل فجیع به قتل رسانده اند، نمی تواند انتخاب شده و در چارچوب یک توطئه نباشد. اگر بررسیها به واقعیت تلخی از قبیل ارتکاب این جرم توسط باندهای توطئه گر داخلی منتهی شد، مبادا ملاحظه ای صورت بگیرد و با توسل به توجیهات غیر شرعی و غیرقانونی از اعلام اسامی و برخورد با افراد آن باندها خودداری شود».
بی منطق مثل اصلاح طلبان
متنی که در ارتباط با قتل داریوش مهرجویی در روزنامه جمهوری اسلامی منتشر شده از توهم توطئه گرفته تا بازی در تکمیل پازل افغان هراسی همه چیز دارد جز منطق و استدلال مستندی که پیشتر از این موارد باید به چشم بیاید. از همین رو توجه به چند نکته ضروری به نظر میرسد. مدیر مسؤول روزنامه جمهوری اسلامی با ادعای اینکه به احتمال زیاد افرادی از اتباع بیگانه مرتکب این جنایت شده اند تلاش کرده اذهان را به سمت حضور اتباع کشورهای همسایه، به ویژه افغانستان در ایران ببرد به نظر میرسد مسیح مهاجری در ربط دادن قتل مرحوم مهرجویی به اتباع بیگانه دچار محاسبه اشتباه شده است روز یکشنبه هفته جاری رسانه های خبری به نقل از وکیل خانواده مهرجویی نوشتند قاتل احتمالا از بستگان و آشنایان مرحوم داریوش مهرجویی بوده است.
همین خبر میتواند خط بطلانی بر ادعای روزنامه جمهوری اسلامی بکشد، مگر اینکه داریوش مهرجویی دارای بستگانی از کشور افغانستان باشد. مسیح مهاجری در ادامه مطلب خود مدعی شده است «انتشار خبر قتل داریوش مهرجویی و همسرش ذهن ها را بلافاصله متوجه ماجرای قتل های زنجیره ای در دهه ۷۰ کرد.» در ارتباط با این موضوع نیز باید از مدیر مسؤول روزنامه جمهوری اسلامی پرسید به جز تلاش اصلاح طلبان برای ربط دادن پرونده قتلی که تحقیقات درباره آن ادامه دارد و جزئیاتی منتشر نشده کدام فرد یا رسانه ای صحبت از قتل های زنجیره ای به میان آورد؟ جز این است که اصلاح طلبان با به میان کشیدن ماجرای قتل های زنجیره ای به دنبال بهره برداری سیاسی به نفع خود و ایجاد تشکیک در اذهان عمومی جامعه هستند؟
در ادامه یادداشت مدیر مسؤول روزنامه جمهوری اسلامی از توطئه ای برای آشفته کردن اوضاع کشور سخن به میان آمده است. مهاجری در حالی بر لزوم پیگیری توطئه های احتمالی توسط دستگاه های انتظامی و امنیتی صحبت می کند که نخستین پروژه توطئه را خود وی و سایر اصلاح طلبان با موج سواری روی خون مرحوم مهرجویی و همسرش، علیه امنیت روانی جامعه ایران کلید زدند و بیگانگان را جهت تحریک احساسات مردم همراهی کردند: «اگر این جرم را باندهای توطئه گر داخلی مرتکب شده اند، نباید ملاحظه ای در برخورد با آنها صورت بگیرد این آخرین و البته مهمترین گزاره مطرح شده از سوی جمهوری اسلامی است که نشان از غرض ورزی سیاسی اصلاح طلبان در ارتباط با قتل داریوش مهرجویی دارد.»
احضار مدیران ۲ رسانه اصلاح طلب
علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران در جلسه شورای عالی قضایی با اشاره به برخی اقدامات اخیر رخ داده از سوی دادستانی تهران در راستای حفظ و ارتقای امنیت روانی جامعه و برخورد با مخلان این حوزه اظهار کرد: با عنایت به موارد مطروحه ناظر بر قتل یکی از کارگردانان سینمای کشور، مدیران رسانه های «اعتماد» و «فراز»، همچنین برخی «انسان رسانه»ها که مطالبی را در رابطه با این موضوع منتشر کرده بودند، فراخوانده شدند و ،تذکرات توجیهات و ارشادات لازم درباره آنها انجام شد.
پرونده قتل شوکه کننده داریوش مهرجویی کارگردان مطرح سینمای کشور و همسرش که شامگاه ۲۲ مهر در ویلای شخصی شان واقع در فردیس کرج اتفاق افتاد با به دست آمدن سرنخ هایی و دستگیری ۷ مظنون ابعاد تازه ای به خود گرفته است. /وطن امروز
فیلم
مدیرعامل خانه سینما: ما همه در این سرزمین ماندیم برای اینکه خاک و سرزمین و مردممان را دوست داریم. با ما خوب باشید کنار شما با اسرائیل و رژیم صهیونیستی هم میجنگیم.
نظر کاربران فضای مجازی
مراسم تشییع پیکر زندهیاد داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدیفر صبح امروز ۲۶ مهر در پهنه رودکی برگزار شد
هنرمندانی چون مسعود کیمیایی، بهمن فرمانآرا، حسن پورشیرازی، مسعود جعفری جوزانی، فرامز قریبیان، همایون ارشادی، دانش اقباشاوی، احمدرضا درویش، جعفر پناهی، محمد رسولاف، محمدعلی نجفی، داریوش فرهنگ، همایون اسعدیان، حبیب ایلبیگی، مازیار میری، محسن امیریوسفی، مانی حقیقی، مسعود کرامتی، مهرداد صدیقیان، محمد کارت،، مسعود اطیابی، مرتضی شایسته، بهرام رادان، مسعود جعفری جوزانی، فرامز قریبیان، سام قریبیان، امیر دژاکام، رهبر قنبری، محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی و ... در محوطه تالار وحدت حضور دارند. بخشهایی از موسیقیهای فیلم سینمایی «سنتوری» که این هنرمند فقید آن را کارگردانی کرده و با استقبال مواجه شده بود، در محوطه پهنه رودکی پخش شد.
این مراسم در ساعت ۱۰ صبح به صورت رسمی با قرائت آیاتی چند از کلامالله مجید آغاز شد. سپس بهرام رادان که اجرای این برنامه را به عهده داشت روی صحنه آمد و با خواندن شعری عنوان کرد که این رفتن ناباورانه بود و از حضار خواست تا به احترام زندهیاد مهرجویی بایستند. سپس فرهاد آییش روی صحنه آمد و گفت: علی نصیریان خارج از کشور است و نتوانست در این مراسم باشد، اما پیامی را ارسال کردند.
در این پیام آمده بود: «در غرب این خبر تکان دهنده بود، در بیماری با فکر و خیالات به سر میبرم، مهرت بر دلم است. از اولین کار خلاقانه تو در کنارت بودم، افسوس که امروز در کنارت نیستم تا در آخرین سفر بدرقه در کنارت باشم و تابوتت را به دوش کشم. ای مهر فرزانه این چه روزگاری است که اشک و خون از آسمان میبارد.» در ادامه مسعود کیمیایی روی صحنه آمد و بیان کرد: نمیتوانم هیچ چیزی بگویم درباره او و رفتنش از این جهان، نمیتوانم چیزی بگویم، درود بر همه.
سپس بهمن فرمانآرا پشت تریبون قرار گرفت و اظهار کرد: داریوش جان قرار نبود این ملاقات اینچنین باشد، ما کجا زندگی میکنیم؟ یکی از بزرگترین فیلمسازان این مملکت باید سلاخی شود؟ من و داریوش سال ۶۶ هر ۲ به ایران بازگشتیم، او به سمت فلسفه رفت و من به سمت کارگردانی سینما رفتم. با هم دوست بودیم، رفیق بودیم و روزها و شبهای زیادی را گذراندیم، هیچ نمیشود گفت. چگونه همه دوربینها کار نمیکنند وقتی دلشان بخواهد. داریوش باید تنها در کنار همسرش سلاخی شود؟ ما داریم کجا زندگی میکنیم؟ من حرف زیادی نمیزنم. دل ما شکسته است، همه چیز بد است، آیا قرار است هر هفته برای رفتن کسی اینجا جمع شویم؟ داریوش حقش بیش از اینها بود.
در ادامه علی مصفا برای خواندن پیام فریال جواهریان و صفا مهرجویی که در خارج از کشور هستند، روی صحنه آمد و این پیام را خواند:
«چطور میتوانم از همه دوستان و شیفتگان داریوش تشکر کنم؟ چگونه چنین مرگ هولناکی برای این مرد بزرگ رقم خورد؟ دلم به این خوش است که نسل جدید فیلمهایت را کشف میکنند و معنای خاصی از آن پیدا میکنند. داریوش هنرمند واقعی بود و در همه آثارش لایههای مختلفی را به نمایش می گذاشت. چند سال است مشغول نوشتن خاطرات هستم اما افسوس که این هفت ماه اخیر با داریوش قهر بودم، نمیشود اینگونه بدون خداحافظی بروی، دلم پیش موناست که چگونه یک شبه تنها شد.»
در پیام صفا مهرجویی نیز چنین آمده بود:
«دنیا نه تنها یک هنرمند بزرگ که یک پدر خوب را از دست داد، امیدوار بودم بار دیگر او را در آغوش بگیرم و از رمان آخری که خواندم، برایش بگویم اما دنیا جور دیگری رقم خورد. یاد پدرم در خاطر بیشمار ایرانی و غیر ایرانی در سراسر دنیا زنده خواهد ماند؛ هم از طریق آثارش هم از زندگی شریفش. از صمیم دل قدردان هممیهنان هستم که در این لحظات اندوهناک به ما قوت بخشیدند به ویژه از هنرمندان که این گردهمایی را در غیاب من برای پدرم تدارک دیدند.»
سپس پیام کیانوش عیاری خوانده شد. در این پیام آمده بود:
«او متبحرترین ترسیم کننده زندگی بود. او در فیلمهای پیچیده خود هم چنین ویژگی داشت. او با بینش و دانش خود میتوانست روایت مطلوبی از زندگی داشته باشد بدون اینکه آن را زندگی کرده باشد و اما این جنایت هولناک معمایی است که به زودی ابعاد آن روشن میشود.» محسن امیریوسفی رییس کانون کارگردانان نیز روی صحنه آمد و گفت: قتل این کارگردان و وحیده محمدیفر همسرش را تسلیت میگویم. بعد از مرگ غمانگیز کیومرث پوراحمد شاهد مرگ فجیع این ۲ هستیم. سپس پیام کانون کارگردانان قرائت شد.
در ادامه مرضیه برومند مدیرعامل خانه سینما عنوان کرد: نمیدانم چه بگویم. قرار بود متنی نوشته شود و دوستان ما دیروز در خانه سینما جمع بودند تا من به عنوان مدیرعامل بدبخت خانه سینما بخوانم اما هیچ کلماتی نمیتوانست این درد بزرگ و این فقدان فجیع را توصیف کند. من مجبور شدم بیایم و صحبت کنم، نمیدانم چه بگویم. قاصرم از گفتن عظمت دردی که خانه سینما به دوش میکشد. خانه سینما الان عزادار است اما باید به هم تسلیت بگوییم، ما کارگردان درخشان و تاثیرگذاری را از دست دادیم، او با «دایره مینا» باعث شد سازمان انتقال خون احداث شود؛ این تاثیر هنرمند است.
وی ادامه داد: دکتر اقبال وزیر وقت چند سالی مانع پخش فیلم شد، پخش «گاو» هم ممنوع بود اما همین «گاو» توانست در سینمای بالنده ایران را روی جهان باز کند. تا هنرمندان زنده هستند به آنها برسید، بذر پوراحمد، مهرجویی، پسیانی در دل این هنرمندان جوان هست، بگذارید کار کنند. آنها دلسوز این مملکت هستند، آنها جوان هستند، آستانه درد هنرمندان پایین و سیاستمداران بالا است. ما همه در این سرزمین ماندیم چون اینجا را دوست داریم، با ما خوب باشید ما حتی با اسراییل هم میجنگیم. به همه تسلیت میگویم.
سپس پیام مریم مهرجویی که در این مراسم حضور نداشت و در خارج از کشور بود قرائت شد. در این پیام آمده بود:
«از طرف خودم و برادرم از همه تشکر میکنم. از همه هنرمندانی که با پدرم همکاری داشتند تشکر میکنم. از همه دوستدارانش هم سپاسگزارم. عشق و محبت همه را حس میکنم، از تمام مردم ایران که در این مدت به ما پیام دادهاند و درگیر این ماجرا شدهاند، سپاسگزارم. همه ما در یک شوک بزرگ هستیم. همه ما شیفته داریوش مهرجویی بودیم، از طرف خودم میتوانم بگویم که پدرم به قول حمید هامون تخته شلنگ میانداخت ولی با همه این کارها و ژستها و ادا و اطوارها قلبش ساده و بی شیله پیله بود. به خاطر همین قلب و آن قدرتی که داشت، بیان آن لحظات معجزه آفرین زندگی سخت است. در همه بالا پایین ها فقط نور آن قلبش را میدیدم که ما را به جلو میبرد.»
مونا مهرجویی فرزند کوچک این هنرمند هم گفت: نمیدانم چه بگویم. از همه تشکر میکنم که حضور پیدا کردهاند. من تنها احساسی که دارم این است که پدر و مادرم کنارم ایستادهاند، شانههای من را گرفتهاند و از من میخواهند بایستم. میدانم کنارم هستند. به قول پدرم قاتلان میان ما هستند، امیدوارم بتوانیم هر چه سریعتر آنها را پیدا کنیم. در ادامه پیکر این هنرمند و وحیده محمدیفر بر دوش هنرمندان و دوستدارانش به سمت خانه ابدی بدرقه شد.
قتل داریوش مهرجویی و وحیده محمدیفر سیاسی است! / از فرصت جنگ در غزه برای مذاکره مستقیم با آمریکا استفاده کنید
روزنامه اعتماد همراه با رسانه های معاند به صورت پرحجم در پی القای این مسئله است که مهرجویی فیلمساز منتقد حکومت بوده و قتل وی سیاسی است!
سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارشها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل بانام «ویژههای مشرق» شمارا در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامههای کشور قرار میدهیم. در این ویژهنامه، نگاهی به آخرین مواضع جناحهای سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته میشود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافتهای مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید.
روزنامههای امروز سه شنبه ۲۵ مهرماه در حالی چاپ و منتشر شد که مهمترین تحولات جنگ غزه از سیگنال معنادار بایدن تا تشدید نگرانیهای بینالمللی، ادامه واکنشها به قتل داریوش مهرجویی و وحیده محمدی فر، نقرهداغ کمکاران نهضت مسکن و بلوک بندیها در مجلس آینده در صفحات نخست روزنامههای امروز برجسته شده است.
عملیات طوفان الاقصی به دهمین روز خود رسیده است و بر اساس برخی گزارشهای غیر رسمی از سوی صهیونیستها، احتمال افزایش میزان تلفات رژیم صهیونیستی تا ۱۸۰۰ نفر وجود دارد. تعدادی شهدای حملات رژیم صهیونیستی به غزه، به ۲۷۵۰ نفر رسیده است. مقاومت غزه کمکان به حملات خود به سرزمین های اشغالی ادامه میدهد. گردانهای قسام امروز تل آویو را مجددا مورد حمله موشکی قرار دادند.
جنگ در غزه همچنان مورد توجه روزنامهها بوده و آن را مورد ارزیابی و تحلیل قرار میدهند، روزنامه آرمان امروز درباره ریشه های موفقیت طوفان الاقصی مینویسد:
حمله خاکی و آبی و چند جانبه گروه حماس در صبح روز هفتم اکتبر که موجب تحیر و اسباب حیرت مردم و افکار عمومی جهان شده و تا حدی توانست به افسانه شکست ناپذیری ارتش اسرائیل پایان دهد، بر همین اساس صورت گرفت. البته بی ثباتی دوران اخیر اسرائیل فقط محدود به یکه تازی و تعقیب سناریوی بحران نتانیاهو نیست. در طی ۴ سال اخیر ۴ نوبت انتخابات برای کرسی نخست وزیری در این کشور برگزار گردید و هر یک از نخست وزیران نه مستقل بلکه فقط به واسطه ائتلاف با حزب یا احزاب دیگر توانستند دولت تشکیل دهند. دولت ائتلافی راستگرا (نفتالی بنت) و (یائیر لاپید) که از نتانیاهو راستگرا تر و دارای گرایشات ارتدوکسی و پیوریتن بوده اند، مهمترین دلیل و گواه بابت بی ثباتی در اسرائیل بوده است.
روزنامه شرق اما جنگ در غزه را فرصتی برای گفتگوی مستقیم میان ایران و آمریکا دانسته و در سرمقاله خود نوشته است:
اگر تحولات ناشی از جنگ جاری نتواند آثار برخی تحولات اجتماعی-اقتصادی و سیاسی در جوامع عربی بهویژه بعد از بهار عربی را خنثی کند و مخالفت مردمی با عادیسازی روابط با اسرائیل تنها در حد مخالفت غیرفعال باقی بماند، مشکل میتوان تصور کرد که روند عادیسازی بعد از افتادن آب از آسیابها دوباره از سر گرفته نشود. حدس و گمانهایی نیز درباره تأثیرات درازمدت جنگ غزه و ازجمله تأثیر آن بر «تفاهم نانوشته» بین ایران و آمریکا مطرح است.
در بخشی دیگر از این یادداشت آمده است:
پیشازاین تهدیدهای غیرمستقیمی درباره سپرده شش میلیارد دلاری ایران در قطر و ۱۰ میلیارد دلاری ایران در عمان مطرح شده؛ اما تاکنون اقدامی عملی در این زمینه از سوی آمریکا صورت نگرفته است. همچنین برخی نیز مدعی شدهاند که تحولات جاری موجب تغییرات اساسی در معادلات منطقهای و کموکیف روابط ایران و آمریکا خواهد شد؛ اما مادام که سرانجام جنگ غزه ناروشن است و هنوز تهاجم زمینی اسرائیل به داخل غزه و سرنوشت آن روشن نیست، مشکل میتوان درباره آثار درازمدت این جنگ سخن گفت.
روزنامه اصلاحطلب هممیهن اما نتیاهو را مزاحم بایدن در اجرای سیاستهای منطقهای خوانده و مینویسد:
رهه فعلی، آمریکا همچنان حمایت دیپلماتیک و نظامی و مداخله نظامی بالقوه در جریان درگیری فعلی را به نفع اسرائیل خواهد کرد. اما ماجرا زمانی آغاز میشود که این درگیری پایان یابد. وقتی که مرحله اضطراری جنگ تمام شود، سیاستمداران منتقد آمریکایی به همتایان اسرائیلی خود خواهند پیوست تا تواناییهای کابینه نتانیاهو را بابت شکست اطلاعاتیاش که منجر به موفقیت حمله حماس شد، زیر سوال ببرند. اما در شرایط کنونی، آمریکا به حمایت از اسرائیل در جریان جنگ جدید از طریق حمایت از عملیات نظامی در غزه و جستوجوی مداوم برای آزادی اسیران اسرائیلی و همچنین کمک به بازدارندگی اسرائیل در مقابل ایران و حزبالله بابت جلوگیری از تشدید درگیریهای منطقهای و باز شدن جبهههای جدید ادامه خواهد داد. اما پس از پایان جنگ، واشنگتن دیگر نیازی به حفظ این سطح حمایت از اسرائیل نخواهد داشت.
بازار شایعات بی اساس درباره قتل مهرجویی داغ است!
پس از انتشار خبر قتل کارگردان هامون که پیامد انتشار اخبار در درگاههای رسمی است، شبکههای معاند ضد انقلاب تلاش میکنند تا مرگ این زوج را ادامه قتلهای زنجیرهای و کاملا آنرا سیاسی جلوه دهند و از ویدئوی اعتراضی مهرجویی پس از عدم اکران فیلم لامینور در نوروز ۱۴۰۱ به عنوان دستاویزی سیاسی استفاده می کنند. روزنامههای اصلاحطلب نیز از قافله این ماجرا عقب نمانده و به بازار شایعات دامن زدند.
روزنامه اعتماد که با حاشیه سازی خاص در شماره دیروز خود مسئله قتل این کارگردان سینما را با شایعات خاص داغ کرد امروز در یادداشتی سعی در سیاسی جلوه دادن آن کرده و نوشته است:
مقصود از قتل ارعابی قتلی است که کسانی غیر از مقتول یا مقتولها را بترساند. در این نوع قتل، مقتول هدف اصلی قاتل نیست، بلکه ترساندن دیگران، یا حتی کل جامعه از چیزی با چیزهایی هدف اصلی قاتل است. در این نوع قتلها قربانی از میان کسانی انتخاب میشود که بسیار مشهور و خوشنام بوده و نامشان ارزش خبری بالایی داشته باشد. قتلهای ارعابی به شکل بمب خبری درآمده و افکار عمومی را به شدت متوجه خود میکنند. انجام چنین قتلهایی به شکلی رخ میدهند که جنبه نمایشی آنها قوی و زیاد باشد.
در ادامه این یادداشت عجیب آمده است:
در این فرم نمایشی غیر از شخصیت مقتول شیوه قتل هم اثرگذار است. هر اندازه قتل فجیعتر و خشنتر باشد، نمایشیتر است. در این ماجرا حمله به گردن، خونریزی شدید، ضربه سنگین به سر و قتل یک زن، عناصر نمایشی حادثه را به شدت افزایش داده و تشدید میکنند. عاملان قتلهای ارعابی همواره افرادی حرفهای هستند که به کار خود مسلطند و میتوانند عملیات مجرمانه خود را دقیق و سریع به انجام رسانند و کار شناسایی را بسیار سخت کنند. در قتلهای ارعابی فقط قاتل یا قاتلها دخالت ندارند. کسان دیگر نیز وجود دارند که با طراحی عملیات قتل ارعابی دنبال ترساندن مردمند، به همین دلیل معمولا این نوع قتلها را باید در زمره قتلهای سازمانیافته تلقی کرد.
روزنامه اعتماد همراه با رسانه های معاند به صورت پرحجم در پی القای این مسئله هستند که مهرجویی فیلمساز منتقد حکومت بوده و متهم اصلی قتل وی، افراد حامی حکومت هستند. این ادعا در حالی است که مهرجویی در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ علیرغم فشارهای متعدد هیچگاه موضعگیری تندی نداشته و در اکران فیلم گاو در خارج از کشور در سال گذشته نیز به رغم حضور نیروهای معاند در سالن و اجبار برای اظهارنظر علیه حاکمیت، حاضر نشد که با جریان معاند همصدا شود. /مشرق
ناگفتههای ویلای شماره ۱۴
پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش با دستگیری ۷مظنون وارد مرحله تازهای شدپرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش با کشف سرنخهای جدید و دستگیری هفت مظنون وارد مرحله تازهای شده است. پلیس در تحقیقات دیروز و بررسی دوباره صحنه قتل توانست یکقدم به عامل یا عاملان این جنایت هولناک نزدیک شود. روسای جمهور و قوه قضاییه هم دیروز دستور رسیدگی سریع به پرونده و دستگیری عامل یا عاملان جنایت را صادر کردند. با توجه به مصاحبه سخنگوی نیروی انتظامی به نظر میرسد پلیس به عامل یا عاملان این جنایت نزدیک شده است.
به گزارش خبرنگار جامجم، راز این جنایت هولناک ساعت۱۰و۳۰ دقیقه شامگاه شنبه ۲۲ مهر امسال در تماس دختر قربانیان با پلیس البرز فاش شد. تیمهای پلیس و امدادگران اورژانس در محل قتل حاضر شده و با جسد داریوش مهرجویی در پذیرایی خانه روبهرو شدند. جسد همسرش وحیده محمدیفر هم در اتاقش قرار داشت. بررسی صحنه قتل نشان میداد محل درگیری پذیرایی خانه بوده است. قاتل یا قاتلان ابتدا با چوب ضربهای به سر داریوش مهرجویی زده و بعد با چاقو دو ضربه هم به گردنش زده بودند. بعد هم به دنبال همسرش در یکی از اتاقهای خانه رفته و او را هم به طرز هولناکی کشته بودند. سردار محمد قنبری، رئیس پلیس آگاهی فراجا هم دیروز بعد از بررسی محل قتل و آخرین وضعیت پیگیری پرونده گفت: «۳۰ نفر از همکارانم در پلیس آگاهی روی این پرونده کار میکنند. تلاش براین است که هرچه سریعتر به نتیجه مطلوب برسند و قاتل یا قاتلان را شناسایی و دستگیر کنند. هیچ تخریبی روی در ورودی ساختمان و همچنین ویلا صورت نگرفته که این نشان میدهد کسی با زور وارد نشده است.»
وی ادامه داد: «درگیری اولیه در قسمت هال ساختمان رخ داده است. مرحوم مهرجویی به صورت دمر روی زمین افتاده بود. همچنین براساس شواهد به دست آمده، احتمال میدهیم که خانم محمدیفر از این قسمت(هال) فرار کرده و وارد اتاقخواب شده است، آثار اینطور نشان میدهد. در نهایت جسد همسر مرحوم مهرجویی نیز در اتاقخواب و مقابل تخت افتاده بود.»
قنبری زمان اعلام وقوع این حادثه به مرکز فوریتهای پلیسی۱۱۰ را ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه اعلام کرد و گفت: «این حادثه از سوی دختر مرحوم به پلیس اطلاع داده شد. او حوالی ساعت ۱۴و۳۰ دقیقه از خانه خارج و گویا به یک گالری رفته بود و وقتی به خانه بازگشته با چنین صحنهای مواجه شده است.» صبح دیروز تیم تشخیص هویت پلیس آگاهی البرز دوباره راهی این خانه شده و اطراف آن را جستوجو کرده تا شاید ردی از قاتل یا قاتلان به دست بیاورد. با بررسیهای دوباره در خانه و اطراف آن، با دستورقضایی خانه ویلایی قربانیان پلمپ شد.
ازسوی دیگر کارآگاهان پلیس آگاهی تحقیقات خود را در دو شاخه آغاز کردند. در شاخه اول به بررسی خطهای فعال در منطقه همزمان با قتل پرداخته و با ۴۰۰۰شماره تلفن همراه روبهرو شدند. از سوی دیگر دستگیری افراد مظنون در این پرونده را آغاز کردند. در نخستین روز چهار مظنون شناسایی و دستگیر شدند که تحقیقات از آنها آغاز شده است. همچنین شناسایی دیگر مظنونان ادامه دارد.
به گفته یکی از آشنایان مقتولان که شب حادثه در محل حضور داشت، رد خونی در قسمت پشتی خانه پیدا شده که احتمال میرود قاتل یا قاتلان از آنجا وارد ساختمان شده باشند. این در حالی است که فقط یک دوربین در اطراف خانه قربانیان وجود داشته که قسمت ورودی خانه را میتوانسته ثبت کند و به احتمال زیاد قاتل یا قاتلان با اطلاع از این موضوع از قسمت پشتی خانه وارد شده بودند. سردار منتظرالمهدی هم دیروز با حضور در محل قتل به بررسی آنجا پرداخت و در پایان در جمع خبرنگاران گفت: « کارآگاهان در ادامه اقدامات و ارتباطات فنی در سهحوزه اطلاعاتی، آزمایشگاهی و میدانی هفت نفر از مظنونان پرونده را در عملیاتهایی جداگانه تا پاسی از شب گذشته در نقاط مختلف کشور دستگیر کردند.»
وی با بیان این که دراین خصوص ابعاد تازهای از فرآیند کشف ایجاد شده، تأکید کرد: «کماکان تحقیقات به صورت جدی در حال انجام است. شواهد و قرائن حکایت از اخبار امیدوارکننده در قطعیت در کشف جرم دارد.» در حال حاضر تیم جنایی با کشف سرنخهایی از ماجرا، امیدوار است بهزودی بتواند راز این جنایت هولناک را فاش کند.
دستور رسیدگی سریع
رئیس قوه قضاییه دیروز در حاشیه جلسه مسئولان عالی قضایی با اشاره به پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش، گفت: پرونده بهسرعت بررسی و پیگیری شود. دادستان از همان لحظه اول وارد شده و در حال پیگیری است. در پیگیری که دیروز -دوشنبه- انجام دادم، گفتم از پلیس هم کمک بخواهید و درصورتیکه قاتل یا قاتلان شناسایی شدند، خیلی سریع پرونده بررسی و پیگیری شود تا به آرامش مردم ختم شود.
حجتالاسلام محسنی اژهای تاکیدکرد: نگذاریم افراد منافق و سودجو از این پرونده سوءاستفاده کنند. درهمین ارتباط، سخنگوی دولت از دستور ویژه رئیسجمهور به بخشهای انتظامی و امنیتی برای بررسی قتل کارگردان نامدار کشورمان خبر داد.
وزیر کشور هم دراینباره گفت: این واقعه تلخی بود و فراجا همه جدیت و تلاش خودرا بهکارگرفته تا قاتل یا قاتلان را پیدا کند. احمد وحیدی افزود: امیدواریم با توجه به مقدماتی که طی شده و تجربیات نیروهای فراجا، قاتل یا قاتلان شناسایی، دستگیر و تحویل قوه قضاییه شوند .مطمئن باشید هر آنچه مردم را نگران کند یا هرکسی که تلاشی برای ناامنی جامعه داشته باشد با او برخورد خواهد شد.
اقدامات فنی و اطلاعاتی درباره چگونگی وقوع این قتل از ساعات اولیه گزارش این جنایت موشکافانه انجام و فرضیه های مختلفی در این باره به دست آمد. کارآگاهان پس از حضور در محل جنایت همه شواهد و آثار موجود در صحنه جرم را جمع آوری و عملیات بررسی صحنه جرم را انجام دادند. سخنگوی فراجا ۲۳ مهر گفت: کارآگاهان درباره قتل داریوش مهرجویی به سرنخ های جدیدی رسیده اند و در این رابطه ۴ مظنون شناسایی و ۲ نفر دستگیر شدند دستگیری این مظنونان بی تردید میتواند به کشف راز قتل ناجوانمردانه این هنرمند بزرگ و همسرش کمک کند.
در همین ارتباط دیروز در تازه ترین گزارش از ابعاد این واقعه سردار سعید منتظر المهدی سخنگوی پلیس از شناسایی و دستگیری ۷ نفر از مظنونان پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش خبر داد. وی با حضور در صحنه قتل پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش گفت: کارآگاهان در ادامه اقدامات و ارتباطات فنی در ۳ حوزه اطلاعاتی، آزمایشگاهی و میدانی ۷ نفر از مظنونان پرونده را طی عملیاتهای جداگانه تا پاسی از شب گذشته (یکشنبه) با رصد بالغ بر ۴ هزار خط تلفن در نقاط مختلف کشور دستگیر کردند وی با بیان اینکه در این خصوص ابعاد تازه ای از فرآیند کشف گشوده شد، اضافه کرد: کماکان تحقیقات به صورت جدی در حال انجام است. شواهد و قرائن حکایت از اخبار امیدوار کننده در قطعیت کشف جرم دارد. پیرو این واقعه تلخ، رئیس جمهور ضمن تسلیت به مناسبت فقدان این هنرمند برجسته به خانواده ایشان و جامعه هنری کشور، به بخشهای انتظامی و امنیتی دستور داد با جدیت و سرعت مضاعف موضوع مورد بررسی قرار گیرد و نتایج اقدامات نیز به مردم اطلاع رسانی شود.
سخنگوی دولت از دستور ویژه رئیس جمهور به بخشهای انتظامی و امنیتی برای بررسی قتل کارگردان نامدار کشورمان خبر داد علی بهادری جهرمی دیروز با اشاره به دستور رئیس جمهور برای پیگیری ویژه و سریع حادثه قتل داریوش اظهار کرد در جلسه روز گذشته هیات دولت وزرای کشور و فرهنگ و ارشاد اسلامی پیرامون حادثه دلخراش قتل کارگردان مطرح کشور داریوش مهرجویی و همسر ایشان و اقداماتی که طی ساعات اولیه انجام شده است. گزارشی ارائه کردند. وی افزود: پیرو این گزارش، رئیس جمهور ضمن تسلیت به مناسبت فقدان این هنرمند برجسته به خانواده ایشان و جامعه هنری کشور به بخشهای انتظامی و امنیتی دستور داد با جدیت و سرعت مضاعف موضوع مورد بررسی قرار گیرد و نتایج اقدامات نیز به مردم اطلاع رسانی شود.
همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی نیز نوشت: حادثه تلخ فقدان کارگردان نامدار سینمای ایران که لطمه ای بزرگ برای جامعه هنری کشور است باید تا روشن شدن تمام ابعاد آن و دستگیری عامل یا عاملان توسط نهادهای ذی ربط پیگیری شود محمد باقر قالیباف در پیامی ضمن تسلیت درگذشت کارگردان نامدار، استاد درس آموز سینمای ایران و عضو پیوسته فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران داریوش مهرجویی نوشت: خبر فقدان تاسفبار این کارگردان و همسر ایشان ناباورانه و غم انگیز بود رئیس مجلس عنوان کرد: اینجانب در سال های مسؤولیت در شهرداری تهران در جریان ساخت ۲ اثر سینمایی توسط مرحوم، مهرجویی شخصا علاقه مندی وافر آن هنرمند به ایران عزیز را شاهد بودم و میدانم ایشان به دلیل آنکه از خوشحال کردن دشمنان ایران و اتخاذ مواضع علیه منافع ملت حدر میکرد تا آخرین ماههای زندگی خود، آماج حملات متعدد رسانه ای قرار گرفت قالیباف بیان کرد مهرجویی از شاخص ترین چهره های نسلی از هنرمندان بود که ارزش های اجتماعی را به پای خوشایند چند جشنواره هنری خارجی فیح نکرد و علاقه مندی وافر و واقعی به ایران و مردم این سرزمین آنها را از خاک پاشیدن به چهره کشور در آثارشان دور نگاه داشت و موجب خلق آثار مهمی در راستای شناساندن فرهنگ اصیل ایرانی و نشان دادن حساسیت های فرهنگی و اجتماعی خانواده ایرانی شد.
وی خاطرنشان کرد مهرجویی مهمترین و اثرگذارترین سینماگری بود که برخلاف سیاستهای فرهنگی و جو غالب سالهای پیش از انقلاب با جرات و جسارتی مثال زدنی هنر خود را هم از ابتذال و برهنگی و هم از اوباشگری و جاهل مآبی دور نگاه داشت و به کارگردانان جوان نشان داد فیلمسازی به دور از ابتدال و واجد ارزشهای هنری چه مولفه هایی دارد قالیباف بیان کرد: این حادثه تلخ که حقیقتا لطمه ای بزرگ برای جامعه هنری کشور است باید تا روشن شدن تمام ابعاد آن و دستگیری عامل یا عاملان توسط نهادهای ذی ربط پیگیری شود. تاکید رئیس دستگاه قضا بر تسریع در بررسی پرونده رئیس قوه قضائیه گفت: از همان ابتدای امر مسؤولان قضایی مربوط به موضوع ورود کرده و من نیز شخصا پیگیری و تاکید کردم پرونده با سرعت و دقت رسیدگی شود تا امنیت روانی مردم مورد خدشه قرار نگیرد.
حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای دیروز در نشست شورای عالی قوه قضائیه به موضوع قتل یک کارگردان سینما و همسرش اشاره کرد و اظهار داشت: از همان ابتدای امر مسؤولان قضایی مربوط به موضوع ورود کرده و من نیز شخصا پیگیری و تاکید کردم با بهره گیری از همه امکانات هر چه سریع تر قاتل یا قاتلان شناسایی شوند و پرونده آنها با سرعت و دقت رسیدگی و منتهی به صدور حکم شود تا خدای ناکرده امنیت روانی مردم مورد خدشه قرار نگیرد.
این قبیل موضوعات چنانچه با سرعت و دقت در رسیدگی همراه باشد، موجب تزریق احساس امنیت هر چه بیشتر به مردم و شهروندان می شود و در نقطه مقابل چنانچه در بررسی ها و رسیدگی ها به این مقولات و موضوعات متناظر تعلل شود افراد منافق و سودجو شروع به تحریک و انتشار مطالب کذب و القای ترس و ناامنی می کنند احضار مدیران ۲ رسانه در رابطه با قتل مهرجویی دادستان عمومی و انقلاب تهران ضمن تاکید بر حساسیت پرونده داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدی فر، از احضار و تذکر به مدیران «اعتماد» و «فراز» خبر داد.
علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران در نشست شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به برخی اقدامات اخیر صورت گرفته از سوی دادستانی تهران در راستای حفظ و ارتقای امنیت روانی جامعه و برخورد با مخلان این حوزه، اظهار کرد: با عنایت به موارد مطرح شده ناظر بر قتل یکی از کارگردانان سینمای کشور مدیران رسانه های «اعتماد» و «راز» و همچنین برخی رسانه ها که مطالبی را در رابطه با این موضوع منتشر کرده بودند، فراخوانده شدند و تذکرات توجیهات و ارشادات لازم درباره آنها انجام شد. /جام جم
انتظار کشنده در کشف قتل مهرجویی
ساعت ۲۲:۲۰ شامگاه یکشنبه که مونا مهرجویی پلیس را از ماجرای قتل والدینش با خبر کرد، عامل یا عاملان حادثه هنوز شهرک زیبادشت مرکزی فردیس کرج را ترک نکرده یا مسافت زیادی از محل حادثه دور نشدهبودند. شاید هم متهمان هنگام فرار از کنار خودروهای پلیس که خودشان را به محل جنایت میرساندند، عبور کرده بودند، با این حال توانستند فاصله خود را با پلیس زیاد کنند.از زمان انتشار خبر قتل داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدیفر انتظار کشندهای برای شناسایی و بازداشت عاملان حادثه جامعه را در بر گرفتهاست؛ انتظاری که در صورت بازداشت عاملان حادثه پرسشهای بیشتری را پیش روی افکار عمومی قرار میدهد، منتها تا سر آمدن این انتظار همه چشمها به عملکرد پلیس دوخته شده که حالا گذشت زمان انتظارها را از عملکردش بالاتر بردهاست.
ساعت ۲۲:۲۰ شامگاه یکشنبه که مونا مهرجویی پلیس را از ماجرای قتل والدینش با خبر کرد، عامل یا عاملان حادثه هنوز شهرک زیبادشت مرکزی فردیس کرج را ترک نکرده یا مسافت زیادی از محل حادثه دور نشدهبودند. شاید هم متهمان هنگام فرار از کنار خودروهای پلیس که خودشان را به محل جنایت میرساندند، عبور کرده بودند، با این حال توانستند فاصله خود را با پلیس زیاد کنند. از زمان وقوع حادثه مقامهای پلیس و قضایی بسیاری در ویلای کارگردان فقید حاضر شده و شرایط صحنه جرم را بررسیکرده و گمانهزنیهای خود را درباره نحوه بروز حادثه مطرح کردهاند. مقامهای سیاسی از جمله رؤسای جمهور و قضائیه برای اعتمادبخشی به جامعه و همدلی با هنرمندان، پلیس را برای رمزگشایی زودتر از پرونده تحت فشار گذاشتهاند، با وجود این، سرعت انتشار حاشیههای مطرح شده در پرونده سرعت گرفتهاست و در صورتی که عملکرد پلیس نتواند به بازداشت متهمان منجر شود، دایره بیاعتمادی به پلیس گستردهتر خواهد شد.
فناوریهای نوین
مجهز بودن به فناوریهای نوین برای کشف جرائم یکی از مهمترین ابزارهایی است که میتواند در جلب اعتماد عمومی به تولید و تأمین امنیت از سوی پلیس مؤثر باشد. بخشی از این فناوریها با بررسی دوربینهای مداربسته، نقطهزنی گوشیهای تلفنهمراه، چهرهزنی افراد، بررسی تماسهای صوتی، متنی و تصویری حاصل میشود، منتها روشن است در شرایط فعلی بررسی این فراوانی تنها به واسطه مجهز بودن به فنارویهای نوین از جمله هوش مصنوعی که بتواند در کسری از زمان صدها هزار شماره تماس را پردازش کند و نتیجه مثبت را در اختیار پلیس قرار دهد ممکن است، در غیر این صورت در فقدان این تجهیزات پلیس ناگزیر میشود از نیروی انسانی که عملکردش با خطای محاسباتی و دربرگیری زمان زیادی همراه است کمک بگیرد.
پاسخ به افکار عمومی
اینکه بدنه اجتماعی انتظار داشت پلیس ساعتی بعد از بروز حادثه روی داده بتواند سناریوی اتفاق افتاده را کشف کند، انتظار درستی است و باید آن را به حساب اعتماد اجتماعی به بدنه انتظامی گذاشت که پلیس همواره در مقام حرف روی آن تأکید دارد، با این حال باید برای پلیس هم مسلم باشد که هر چه از زمان کشف قتل فاصله میگیرد، اقناع افکار عمومی با دشواری بیشتری همراه میشود.
حادثه خبر نمیکند
تردیدی وجود ندارد، زمان آبستن حوادث گوناگون است و هر لحظه امکان دارد بروز حادثهای جامعه را متأثر کند، با این حال پاسخگویی به تأثر جامعه در گروی عملکردهایی است که پس از آن برای اقناع افکار عمومی صورت میگیرد. پلیس با اینکه خود را نیرویی عملگرا میداند و در مقام حرف و عمل تلاش کرده همراهی عمومی را با خود همراه کند، با این حال در بزنگاههای حوادثی مثل جنایت روی داده قضاوت در مورد عملکردش به بدنه اجتماعی سپرده میشود. بزنگاه این حادثه آبستن حوادث جانبی زیادی شدهاست و حاشیههای بسیاری تلاش میکنند بر بطن اتفاق رویداده غلبه کنند. از جمله موضوع اتباع غیرمجاز که نارضایتیهای عمومی درباره جرائمی که این دسته از افراد مرتکب میشوند، زمینه ناامنی در بستر اجتماعی را فراهم کردهاست.
با وجود اینکه طرح این موضوع تا کشف پرونده قتل در مقام طرح باقی میماند، با این حال فاصله گرفتن بدنه مدیریتی برای پاسخگویی به مطالبه عمومی به عاملی برای پررنگ شدن ماجرا در یک پرونده جنایی منجر شدهاست. این نگرانی هم وجود دارد که با فاصله گرفتن از حادثه و کشف دشوار پرونده، موضوعات جانبی بر متن ماجرا غلبه پیدا کند و مسیر پرونده از آنچه از ماهیت یک پرونده جنایی در حال بررسی فاصله بگیرد. به باور نگارنده امکان کشف پیچیدهترین پروندههای جنایی از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی امکانپذیر است، اما این امکانپذیری ممکن است نیازمند زمانی باشد که در جریان عمده پروندههای جنایی منجر به کشف جرائم میشود، با این تفاوت که در پرونده مطرحشده، فراهم کردن فرصت مناسب برای تیم جنایی در تعامل گام به گام سخنگوی پلیس با بدنه اجتماعی ممکن است.
بازداشت ۷ مظنون
سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی پلیس که در ویلای محل حادثه حاضر شدهبود، درباره آخرین تلاش پلیس گفت که کارآگاهان در ادامه اقدامات و ارتباطات فنی در سه حوزه اطلاعاتی، آزمایشگاهی و میدانی هفت نفر از مظنونان پرونده را در عملیاتهای جداگانه در نقاط مختلف کشور دستگیر کردند. سخنگوی فراجا با بیان اینکه در این خصوص ابعاد تازهای از فرآیند کشف ایجاد شد، اضافه کرد: «کماکان تحقیقات به صورت جدی در حال انجام است. شواهد و قرائن حکایت از اخبار امیدوارکننده در قطعیت در کشف جرم را دارد.»
وی قبلاً هم گفته بود که تمامی اطلاعات و دلایل موجود در صحنه جرم از سوی کارآگاهان ویژه کشف قتل برداشت شدهاست. عملیات بررسی صحنه به پایان رسیده و کارآگاهان در حال تجزیه و تحلیل ادله موجود هستند. متأسفانه در ویلای مرحوم مهرجویی دوربینی نبود. دوربینهای ورودی شهرک هم کار نمیکرد و البته این کارنکردن مربوط به یکی، دو روز اخیر نیست و از مدتها قبل دوربینها غیرفعال بودند، اما دوربینهای دیگری که در این شهرک وجود داشت، از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی مورد بررسی قرار گرفته است و اطلاعات موجود در آن تخلیه شد.»
سخنگوی فراجا با اشاره به استفاده از سگهای ویژه کشف قتل در این پرونده گفتهبود: «رد زنیهایی بر اساس رد خون مقتولین در مسیر فرار متهمان پیدا شده است. همچنین بالغ بر ۴ هزار خط تلفن مورد رصد قرار گرفته و عملیات پلیس با جدیت در حال انجام است و امیدواریم در کمترین زمان ممکن افراد قاتل شناسایی شوند.»
زمان دقیق کشف قتل مشخص نیست
سردار محمد قنبری، رئیس پلیس آگاهی فراجا هم درباره اینکه رسیدگی به این پرونده چه زمانی به نتیجه خواهد رسید، گفت: «اعلام زمان رسیدگی به نتیجه در تحقیقات پلیسی و جنایی به گونهای نیست که بتوان زمان دقیق را برای آن اعلام کرد، اما کارآگاهان ما عزم خود را جزم کردند و با تمام توان علمی و آزمایشگاهی خود در حال رسیدگی به این پرونده هستند. ما منتظر نتایج تجزیه و تحلیلهای آزمایشگاهی هستیم و تا زمانی که اینها به دست نیاید، نمیتوان زمانی را اعلام کرد.»
احضار اعتماد و فراز
دادستان تهران هم ضمن تأکید بر حساسیت این پرونده به احضار و تذکر به مدیران «اعتماد» و «فراز» اشاره کرد. علی صالحی گفت: با توجه به موارد مطرحشده ناظر بر قتل، مدیران رسانههای «اعتماد» و «فراز» و همچنین برخی از انسانرسانهها که مطالبی را در رابطه با این موضوع منتشر کردهبودند، فراخواندهشدند و تذکرات، توجیهات و ارشادات لازم در خصوص آنها انجام شد. /جوان
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}